2013. március 2., szombat

Fibraco e-learning blog - kurzus napló - bevezető

Kedves Olvasó!

Az SME 2.0 új e-learning tanfolyamot indított, "Webes eszközök a vállalkozásban" címmel. A kurzus bevezetőjében ezt szerepel:

Webes eszközök a vállalkozásban"Nem kétséges, hogy az Internet mindannyiunk életében egyre fontosabb szerepet játszik, függetlenül attól, hogy milyen munkaterületen dolgozunk. Az üzleti információk végtelen forrása a net, de a valóban hasznos adatok felkutatása, rendszerezése, a cég egy új termékének webes megjelenítése, vagy a cég tevékenységének webes bemutatása néhány évvel ezelőtt költséges, informatikai szakembert igénylő feladatot jelentett. Mindez szinte elérhetetlen volt például egy induló kisvállalkozás számára, holott egy új üzlet beindítása webes megjelenés nélkül egyre kevésbé elképzelhető."

A "Webes eszközök a vállalkozásban " című kurzus anyaga ingyenesen itt található.

A Fibraco e-learning blogja a kurzus egy hónapját fogja végigkövetni, egy hallgató szemszögéből, egyfajta kurzus napló formájában.

Fibraco LLC www.fibraco.com
Fibraco LLC
A Fibraco LLC menedzsmenti tanácsadással, elsősorban kommunikációs tanácsadással foglalkozó kisvállalkozás. A cégről további információk a ide kattintva elolvashatók.


CCO Magazin - a kommunikációs szakemberek portálja
A cég kiadásában olvasható a CCO Magazin - a kommunikációs szakemberek portálja a http://www.bestcco.com cimen, valamint
a CCO Magazin oktatási melléklete, a http://www.thecco.info címen.

A céget Barát Tamás nyugalmazott főiskolai tanár, újságíró, kommunikációs szakember vezeti, akit ide kattintva lehet megismerni.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése